Powerslim

  
Bij Slim'n Beauty het voordeligst!
 
 
 
 
a. Santé test Power Slim
Journalist Hanny Roskamp heeft voor maandblad Santé het Power Slim afslankprogramma getest.
Lees hier haar ervaring met Power Slim. 
 
 
 
 
Snel en doeltreffend afvallen
 
Afvallen met Power Slim is afvallen onder persoonlijke begeleiding met keuze uit een ruim assortiment aan lekkere producten. Het programma is eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd.
 
Wie wil dat nu niet?
Lekker eten en toch afvallen met een geweldig resultaat. Dat is het Power Slim® afslankprogramma. Samen met je Power Slim® voedingscoach werk je aan het realiseren van je ideale gewicht en een gezond lichaam.
 
 
 
Gezond afslanken zonder jojo-effect
Power Slim® betekent niet minder gaan eten, maar anders gaan eten. Door het weglaten van de koolhydraten en vetten uit de voeding is het lichaam aangewezen op de vetreserve. Door de hoge inname van eiwitten blijft de spiermassa behouden. Dit zorgt ervoor dat de stofwisseling hoog blijft en voorkomt daarmee het bekende jojo-effect. Kiezen voor Power Slim® is kiezen voor een afslankprogramma met gergarandeerd succes. Door de verkregen succesen blijf je gemotiveerd en geef je niet op. Je leert een gezond voedingspatroon te volgen en op gewicht te blijven.
 
 
Wetenschappelijk onderbouwd en gegarandeerd succes!
Met het wetenschappelijk onderbouwde Power Slim® afslankconcept is het ideale streefgewicht nu voor iedereen haalbaar. Meld je direct aan en verlies die overtollige kilo's!
 
 
Bekend van onder andere:

 
 

 

 

Je kent het vast wel: "Ik heb het allemaal al eens geprobeerd, daarna was ik nog zwaarder dan voor ik met het dieet begon” en "Morgen begin ik”.
Het zijn veel gehoorde uitspraken en vaak wordt het dan overmorgen, volgende week, volgende maand of misschien wel helemaal niet.
Power Slim® heeft hiervoor een oplossing gevonden.
Een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma, dat een snel resultaat geeft, zonder hongergevoel.
Power Slim® is gericht op het stapsgewijs aanleren van een gezond voedingspatroon.
 
NIEUW:

Receptenboek  powerSlim
 
Met 14 weekmenu’s en meer dan 80 recepten wordt het afvallen met het Power Slim afslankprogramma alleen maar makkelijker!
Verkrijgbaar bij Slim'n Beauty voor slechts € 14,95
 
NU GRATIS BIJ EEN STARTERSDOOS VAN POWERSLIM
 
 
Onder begeleiding van een gecertificeerd gewichtsconsulente en een zorgvuldig samengesteld starterspakket, behaal je binnen een week al de eerste resultaten. In dit starterspakket zit alles dat je nodig hebt om te beginnen met het afslankprogramma. Je kunt alles uitproberen en zo je eigen smaak en voorkeuren aangeven voor de volgende fase.
 
 
Een goed gewicht is belangrijk voor je gezondheid en de basis hiervoor is een gezond voedingspatroon, maar dat is niet voor iedereen altijd even gemakkelijk. Het ontbijt wordt vaak overgeslagen, er wordt even snel iets onderweg gegeten en ’s avonds grijpen we regelmatig naar een kant-en-klaar maaltijd omdat we het zo druk hebben (of omdat we gewoon geen zin hebben). Om nog maar te zwijgen van allerlei lekkere, maar vaak ongezonde snacks die we en passant ook nog even naar binnen werken om de trek te stillen of onze sugar cravings te bevredigen. Power Slim is erop gericht dat je in drie fasen je ideale gewicht bereikt zonder scheel te zien van de honger.
  

Slank zijn is fijn, slank zijn is goed voor je zelfvertrouwen. Niet iedereen heeft de discipline of de kennis van zijn lichaam en voedingstoffen om zaken blijvend te verbeteren. Daarom heeft Power Slim® een concept ontwikkeld om iedereen in zijn streven naar een ideaal gewicht en gezond lijf te begeleiden.
  
Het grootste voordeel is natuurlijk dat u snel, doeltreffend en gezond kunt afslanken. Met het programma behaal je langdurige resultaten en door de lekkere producten wordt het afslanken u helemaal gemakkelijk gemaakt. Je kunt ’s avond gewoon mee eten met het gezin, omdat mager vlees en vis met groenten in de 1e fase is toegestaan.
Gedurende het afslankprogramma word je je bewust van voeding en verander je je leef- en eet gewoonten waardoor je je nieuwe gewicht kunt behouden.
 
  
 
 
 
De voordelen van PowerSlim op een rijtje:
 
- geen hongergevoel
- geen jojo-effect
- wetenschappelijk onderbouwd
- verlaging van bloeddruk
- goed tegen gewrichtsklachten
- verbetering diabetes type 2
- meetbare gezondheidswinst
 
 
PowerSlim en bewegen

 
Lichaamsbeweging is de derde belangrijke pijler in het Power Slim programma. We weten allemaal dat we pas echt blijvend resultaat verkrijgen als we onze levensstijl ook blijvend aanpassen. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te houden.

Als je minimaal 30 minuten per dag aan beweging doet, met matige intensiteit, dan voldoe je aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Matige intensiteit betekent activiteiten waarvan je hart niet veel sneller gaat kloppen en je niet buiten adem raakt, bijvoorbeeld wandelen of fietsen. Dit is voldoende om je lichaam gezond te houden en aan te raden als je last hebt van ernstig overgewicht.

Als je echter al een flink eind op weg bent en de gezonde smaak te pakken hebt, probeer daarnaast dan circa 2 keer per week aan conditietraining te doen. Met conditietraining bedoelen we activiteiten waarvan je hart wel sneller gaat kloppen en waarvan je gaat zweten en buiten adem raakt. Je voldoet dan tevens aan de fitnorm en zult merken dat je je veel fitter voelt.

Om echt gezond bezig te zijn, raden we aan om twee keer per week 8 tot 10 krachtoefeningen te doen met gewichtjes of weerstand. Kleine moeite, maar groots resultaat. Je bouwt hier namelijk spiermassa mee op. Dit verhoogt je energieverbruik in rust (je stofwisseling) en zorgt ervoor dat je gemakkelijker op gewicht blijft.

Je levensstijl blijvend veranderen klinkt misschien als een hele opgaaf, maar met de handige tips en tools die Power Slim je aanreikt is het prima in te bouwen in je dagelijkse leven. Je hebt nu al veel meer voedingskennis opgedaan en je kunt gebruik maken van het Moveyorself programma. Dit programma stelt je in staat om in zeer korte tijd, op ieder gewenst moment van de dag oefeningen te doen om gezond, slank en fit te blijven.

 

GEWICHTSBEHOUD
1. Het verkrijgen van resultaat werkt ontzettend motiverend.
2. Door de verhoogde eiwitinname wordt de spiermassa beschermd. Je spiermassa zorgt ervoor dat je stofwisseling op peil blijft.
3. De speciale samenstelling van de Power Slim producten ondersteunt en bevordert de stofwisseling.
4. Door de professionele en persoonlijke begeleiding van de Power Slim voedingscoach leer je wat een gezond voedingspatroon is en wat je beter wel en niet kunt eten.
 5. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding van de PowerSlim voedingsdeskundige, dit noemen we het keep-up plan.