Spray tan

       
  
 
 
 
 
SLIM'n BEAUTY heeft in deze regio de meeste ervaring met SPRAY TANNING !!!
 
 
Aanbieding:

Gedurende de maand september slechts 25 Euro
 
 
Inmiddels een overweldigend succes bij Slim'n Beauty:
 
zorgeloos bruin met:
 
 
 
Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zonnebank. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. Het geeft je in 10 minuten een prachtige bruine huid.
 
 
Bridget Maasland gets a spray tan:
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pFLMhLxIICM
 
 
De intensiteit van deze kleur wordt afgestemd op je hui
d. Spray tanning, ofwel airbrush tanning, is veilig. Er is geen gezondheidsrisico door schadelijke UV-straling, geen rimpelvorming. Door de verzorgende elementen is het zelfs goed voor je!
Hoe gaat een spray tan behandeling precies? Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 10 minuten.
 

Dit is precies waarom actrices en modellen voor deze methode kiezen. Paris Hilton, Cameron Diaz en Lindsay Lohan zijn bekende 'tanning-addicts'. Wat is DHA? DHA (dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. Het komt uit druiven en veroorzaakt een reactie in de hoornlaag van de huid waardoor deze bruin wordt.

De behandeling vindt plaats in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte bij ons in de studio.
Als je dat prettig vindt, mag je (donkere, loszittende) kleding of ondergoed dragen.
Na een wasbeurt is je kleding dan weer schoon.
Voor een streeploos resultaat is het echter aan te raden alleen je ondergoed aan te houden.
 

 

Hoe kan ik mij goed voorbereiden op een spray tan?

Scrubben: scrub de huid vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Er zijn ook exfoliërende tissues, speciaal voor deze behandeling. Dit heeft hetzelfde effect als een scrubsessie.

Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.

Kleding: draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling.

 
 

 
Wat kan ik doen om het effect na de spray tan zo lang mogelijk te behouden?

Douchen en/of baden: wacht even met het nemen van een bad of douche meteen na de spray-sessie. De tanning lotion krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken. Minimaal 6 uur na de behandeling mag je weer douchen. Mocht er bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, dan is dit louter overtollige lotion. Dit gaat niet ten koste van je bruine teint.

Transpiratie: ook dien je – na de sessie – intensief transpireren even uit te stellen. Het beoefenen van sport met een overmatige transpiratie als gevolg, direct na de spray tan, wordt afgeraden.

Crème: om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks vochtinbrengende crème op de gebruinde huid aan te brengen.
 
 
 
 
Is spray tanning voor iedereen geschikt?

Ja. Er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt airbrush tanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes en gedurende zwangerschap, of tijdens een antibiotica kuur. Als je last hebt van pigmentvlekken of vitiligo, is het juist de moeite waard om een spray tan te nemen.

Hoe lang blijft mijn kleur mooi?

De bruine kleur kun je ongeveer 5 tot 7 dagen behouden, wanneer je deze goed verzorgt. Dit kun je doen door het gebruiken van een vochtinbrengende crème en tijdens het douchen het gebruiken van milde zeep.

Kan ik na het gebruik van spray tanning in de zon?

In de eerste paar uur na de behandeling wordt je door de bronzer die in het product zit bruiner door de zon, dit veroorzaakt een subtiel effect. Je bent echter niet beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon, dus gebruik een beschermende factor.
In transparante tanning vloeistof zit overigens geen bronzer, de enige werkzame stof is DHA.
DHA heeft 12 uur nodig om volledig te ontwikkelen en dit zorgt dan ook voor het langdurige effect.

Ik ga trouwen, hoeveel dagen van te voren kan ik het beste een afspraak maken?

Om alle risico's te vermijden is het het beste om drie dagen voor de bruiloft een afspraak te plannen.
Dan is je teint op haar mooist, en loop je ook geen risico op vlekken op je jurk.
Eventuele vlekken gaan er vaak wel uit bij de stomerij.

Kan ik zwemmen en naar de sauna?

Door te zwemmen en naar de sauna te gaan, zal de verkregen teint wat sneller vervagen. Sporten kun je direct na de behandeling beter ook een achttal uren uitstellen, vanwege het transpireren.  

Bouw ik een kleur op?

Wanneer je regelmatig een tanning boekt, helpt dit om je kleur te verdiepen en de duur van de teint te verlengen.

Na hoeveel dagen kan ik weer een behandeling ondergaan?

Voor een optimaal resultaat kan na 5 á 6 dagen de behandeling worden herhaald.

Word ik niet oranje? Ik wil wel een natuurlijk effect...

De tanning vloeistoffen die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit.
Er zijn verschillende vloestoffen voor alle huidtinten. Dus als je liever een subtiel 'sun kissed' effect wil, kan dat ook. Voor een roodharige met sproeten wordt bijvoorbeeld een andere kleurintensiteit gebruikt als voor een klant met bruin haar en een licht getinte huid.